Rörmokare i Lenhovda

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Lenhovda - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Lenhovda och letar efter ett VVS företag i Lenhovda som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Lenhovda. Sammanlagt har vi 3 olika rörmokare verksamma i Lenhovda listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Lenhovda.
Annons:

Bra rörmokare i Lenhovda

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Lenhovda.

Lenhovda Värme & Sanitet AB
Fabriksg. 2
360 73 Lenhovda


Nilt AB
Herråkra 18
360 73 Lenhovda


VVS-Teknik Alf Fermskog AB
Ekg. 38
360 73 Lenhovda


VVS-butik i Lenhovda

Många av de 3 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Lenhovda. Ibland finns VVS butiken i Lenhovda på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Lenhovda.
Annons:

Pris för rörmokare i Lenhovda

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Lenhovda varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Lenhovda. Rörmokare pris i Lenhovda tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Lenhovda för att be om offerter för det VVS arbete i Lenhovda som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Lenhovda

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Lenhovda. För att ta reda på vilka rörmokare i Lenhovda som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Lenhovda

I Lenhovda finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Lenhovda.

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lenhovda om du vill veta mer om Lenhovda än bara rörmokare.

I Lenhovda hittade vi sammanlagt 3 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Lenhovda. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Lenhovda för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Kronoberg.