Rörmokare i Virserum

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Virserum - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Virserum och letar efter ett VVS företag i Virserum som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Virserum. Sammanlagt har vi 2 olika rörmokare verksamma i Virserum listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Virserum.
Annons:

Bra rörmokare i Virserum

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Virserum.

S. Petterssons Rör AB
Granliden 11
570 80 VIRSERUM


Virtek AB
Rönnliden 10
570 80 VIRSERUM


VVS-butik i Virserum

Många av de 2 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Virserum. Ibland finns VVS butiken i Virserum på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Virserum.
Annons:

Pris för rörmokare i Virserum

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Virserum varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Virserum. Rörmokare pris i Virserum tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Virserum för att be om offerter för det VVS arbete i Virserum som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Virserum

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Virserum. För att ta reda på vilka rörmokare i Virserum som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Virserum

I Virserum finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Virserum.

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånarantal: 1742, år 2010

Här kan du också läsa mer om Virserum om du vill veta mer om Virserum än bara rörmokare.

I Virserum hittade vi sammanlagt 2 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Virserum. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Virserum för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Kalmar.