Rörmokare i Överum

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Överum - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Överum och letar efter ett VVS företag i Överum som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Överum. Sammanlagt har vi 3 olika rörmokare verksamma i Överum listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Överum.
Annons:

Bra rörmokare i Överum

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Överum.


Överums Rör F Ilhammar AB
Lusthusv. 3


Crikka Svets AB
Lyckev. 5
590 96 ÖVERUM


El & Automation I Överum AB
Bruksg. 8
590 96 ÖVERUM


VVS-butik i Överum

Många av de 3 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Överum. Ibland finns VVS butiken i Överum på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Överum.
Annons:

Pris för rörmokare i Överum

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Överum varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Överum. Rörmokare pris i Överum tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Överum för att be om offerter för det VVS arbete i Överum som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Överum

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Överum. För att ta reda på vilka rörmokare i Överum som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Överum

I Överum finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Överum.

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Här kan du också läsa mer om Överum om du vill veta mer om Överum än bara rörmokare.

I Överum hittade vi sammanlagt 3 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Överum. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Överum för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Kalmar.