Rörmokare i Läckeby

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Läckeby - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Läckeby och letar efter ett VVS företag i Läckeby som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Läckeby. Sammanlagt har vi 2 olika rörmokare verksamma i Läckeby listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Läckeby.
Annons:

Bra rörmokare i Läckeby

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Läckeby.

Anders Rör & Smide
Läckebyv. 13
395 97 Läckeby


Kaba International Trading AB
Läckeby 102
395 98 LÄCKEBY


VVS-butik i Läckeby

Många av de 2 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Läckeby. Ibland finns VVS butiken i Läckeby på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Läckeby.
Annons:

Pris för rörmokare i Läckeby

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Läckeby varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Läckeby. Rörmokare pris i Läckeby tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Läckeby för att be om offerter för det VVS arbete i Läckeby som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Läckeby

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Läckeby. För att ta reda på vilka rörmokare i Läckeby som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Läckeby

I Läckeby finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Läckeby.

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du också läsa mer om Läckeby om du vill veta mer om Läckeby än bara rörmokare.

I Läckeby hittade vi sammanlagt 2 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Läckeby. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Läckeby för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Kalmar.