Rörmokare i Kristdala

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Kristdala - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Kristdala och letar efter ett VVS företag i Kristdala som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Kristdala. Sammanlagt har vi 3 olika rörmokare verksamma i Kristdala listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Kristdala.
Annons:

Bra rörmokare i Kristdala

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Kristdala.

Boris Värme & Sanitet AB
L. Bråbo 7
570 91 KRISTDALA


Ishults Rör
Ishult Solbacka
570 91 KRISTDALA


Kristdala Rör- o. Järnaffär
Storg. 2
570 91 KRISTDALA


VVS-butik i Kristdala

Många av de 3 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Kristdala. Ibland finns VVS butiken i Kristdala på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Kristdala.
Annons:

Pris för rörmokare i Kristdala

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Kristdala varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Kristdala. Rörmokare pris i Kristdala tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Kristdala för att be om offerter för det VVS arbete i Kristdala som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Kristdala

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Kristdala. För att ta reda på vilka rörmokare i Kristdala som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Kristdala

I Kristdala finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Kristdala.

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kristdala om du vill veta mer om Kristdala än bara rörmokare.

I Kristdala hittade vi sammanlagt 3 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Kristdala. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Kristdala för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Kalmar.