Rörmokare i Borgholm

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Borgholm - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Borgholm och letar efter ett VVS företag i Borgholm som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Borgholm. Sammanlagt har vi 8 olika rörmokare verksamma i Borgholm listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Borgholm.
Annons:

Bra rörmokare i Borgholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Borgholm.

Borgholms Rörteknik AB
Hammarv. 5
387 35 Borgholm


Bp Rör I Borgholm AB
Storg. 44
387 34 BORGHOLM


CalmarSunds VVS & El AB
Per Lindströms v. 7
387 35 Borgholm


El & Kylgruppen, Elkedjan
Storg. 46
387 34 BORGHOLM


Feffes Vvs, AB
Sandg. 37
387 31 Borgholm


Rogers VVS & AllService
Ängsg. 15
387 35 Borgholm


Ölands El & Värmeteknik AB
Ö. Sörby G. Byg. 4
387 94 BORGHOLM


Ölands El & Värmeteknik KB
Ö. Sörby G. Byg. 4
387 94 BORGHOLM


VVS-butik i Borgholm

Många av de 8 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Borgholm. Ibland finns VVS butiken i Borgholm på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Borgholm.
Annons:

Pris för rörmokare i Borgholm

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Borgholm varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Borgholm. Rörmokare pris i Borgholm tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Borgholm för att be om offerter för det VVS arbete i Borgholm som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Borgholm

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Borgholm. För att ta reda på vilka rörmokare i Borgholm som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Borgholm

I Borgholm finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du också läsa mer om Borgholm om du vill veta mer om Borgholm än bara rörmokare.

I Borgholm hittade vi sammanlagt 8 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Borgholm. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Borgholm för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Kalmar.