Rörmokare i Bor

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Bor - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Bor och letar efter ett VVS företag i Bor som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Bor. Sammanlagt har vi 4 olika rörmokare verksamma i Bor listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Bor.
Annons:

Bra rörmokare i Bor

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Bor.

Bors Rörledningsfirma, AB
Mjölnarev. 2
330 15 BOR


Drömminge Rör
Drömminge Prästgård 1
330 15 BOR


Jarls Rör Service
Pinnarekulla 1
330 15 BOR


Svenssons Rör AB, Staffan
Gällaryd GRIPENBERG
330 15 BOR


VVS-butik i Bor

Många av de 4 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Bor. Ibland finns VVS butiken i Bor på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Bor.
Annons:

Pris för rörmokare i Bor

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Bor varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Bor. Rörmokare pris i Bor tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Bor för att be om offerter för det VVS arbete i Bor som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Bor

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Bor. För att ta reda på vilka rörmokare i Bor som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Bor

I Bor finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Bor.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bor om du vill veta mer om Bor än bara rörmokare.

I Bor hittade vi sammanlagt 4 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Bor. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Bor för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Jönköping.