Rörmokare i Offerdal

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Offerdal - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Offerdal och letar efter ett VVS företag i Offerdal som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Offerdal. Sammanlagt har vi 3 olika rörmokare verksamma i Offerdal listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Offerdal.
Annons:

Bra rörmokare i Offerdal

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Offerdal.

Berghults Rör AB
Ede 232
830 51 Offerdal


Jämtlands Energi & Maskinteknik AB
Oxböle 323
830 51 Offerdal


Nykvists Rör
Rise 711
830 51 Offerdal


VVS-butik i Offerdal

Många av de 3 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Offerdal. Ibland finns VVS butiken i Offerdal på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Offerdal.
Annons:

Pris för rörmokare i Offerdal

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Offerdal varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Offerdal. Rörmokare pris i Offerdal tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Offerdal för att be om offerter för det VVS arbete i Offerdal som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Offerdal

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Offerdal. För att ta reda på vilka rörmokare i Offerdal som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Offerdal

I Offerdal finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Offerdal.

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du också läsa mer om Offerdal om du vill veta mer om Offerdal än bara rörmokare.

I Offerdal hittade vi sammanlagt 3 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Offerdal. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Offerdal för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Jämtland.

Städer med rörmokeri i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta rörmokeri med rörmokare som arbetar med rör och rördragning.