Rörmokare i Lit

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Lit - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Lit och letar efter ett VVS företag i Lit som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Lit. Sammanlagt har vi 6 olika rörmokare verksamma i Lit listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Lit.
Annons:

Bra rörmokare i Lit

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Lit.

Kalles Rör & Fastighetsservice AB
Litsnäset 105
836 92 LIT


Kalles Rör & Fastighetsservice AB
Litsnäset 105
836 92 LIT


Lits Svets & Smide AB
Boda 115
836 92 LIT


Tomas Rörservice
Sörev. 7 A
836 31 Lit


Tomas Rörservice I Lit AB
Östersundsv. 63
836 31 Lit


Värmeservice Sven Carlsson
Palleråsen 140
836 91 Lit


VVS-butik i Lit

Många av de 6 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Lit. Ibland finns VVS butiken i Lit på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Lit.
Annons:

Pris för rörmokare i Lit

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Lit varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Lit. Rörmokare pris i Lit tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Lit för att be om offerter för det VVS arbete i Lit som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Lit

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Lit. För att ta reda på vilka rörmokare i Lit som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Lit

I Lit finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Lit.

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lit om du vill veta mer om Lit än bara rörmokare.

I Lit hittade vi sammanlagt 6 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Lit. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Lit för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Jämtland.