Rörmokare i Fåker

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Fåker - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Fåker och letar efter ett VVS företag i Fåker som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Fåker. Sammanlagt har vi 1 olika rörmokare verksamma i Fåker listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Fåker.
Annons:

Bra rörmokare i Fåker

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Fåker.

Patrik Brink Kakel & Bygg AB
Månsta 505
830 22 FÅKER


VVS-butik i Fåker

Många av de 1 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Fåker. Ibland finns VVS butiken i Fåker på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Fåker.
Annons:

Pris för rörmokare i Fåker

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Fåker varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Fåker. Rörmokare pris i Fåker tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Fåker för att be om offerter för det VVS arbete i Fåker som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Fåker

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Fåker. För att ta reda på vilka rörmokare i Fåker som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Fåker

I Fåker finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Fåker.

Fåker är en småort i Näs socken i sydvästra delen av Östersunds kommun i Jämtlands län. Fåker station är en station längs inlandsbanan. Namnet Fåker kommer från fóa som betyder rävhona på fornvästnordiska och akr som betyder åker på fornnordiska.

Yta: 21 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Här kan du också läsa mer om Fåker om du vill veta mer om Fåker än bara rörmokare.

I Fåker hittade vi sammanlagt 1 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Fåker. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Fåker för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Jämtland.