Rörmokare i Karlshamn

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Karlshamn - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Karlshamn och letar efter ett VVS företag i Karlshamn som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Karlshamn. Sammanlagt har vi 7 olika rörmokare verksamma i Karlshamn listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Karlshamn.
Annons:

Bra rörmokare i Karlshamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Karlshamn.

Avs I Blekinge AB
Strömmav. 2
374 32 Karlshamn


Carlshamns Rörteam AB
Erik Dahlbergsv. 101
374 38 Karlshamn


Jono AB
N. Stillerydsv. 251
374 93 KARLSHAMN


Karlshamns Rörmontage AB
Pilv. 8 B
374 34 Karlshamn


Mattssons VVS AB, J
Pilv. 14
374 34 Karlshamn


ONE Nordic
Munkahusv.
374 31 KARLSHAMN


Söderbergs Rörservice AB
Gröna v. 8
374 32 Karlshamn


VVS-butik i Karlshamn

Många av de 7 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Karlshamn. Ibland finns VVS butiken i Karlshamn på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Karlshamn.
Annons:

Pris för rörmokare i Karlshamn

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Karlshamn varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Karlshamn. Rörmokare pris i Karlshamn tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Karlshamn för att be om offerter för det VVS arbete i Karlshamn som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Karlshamn

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Karlshamn. För att ta reda på vilka rörmokare i Karlshamn som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du också läsa mer om Karlshamn om du vill veta mer om Karlshamn än bara rörmokare.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 7 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Karlshamn. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Karlshamn för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Blekinge.